בית מתכונים סלטים סלט עשבי תיבול בויניגרט רימונים

סלט עשבי תיבול בויניגרט רימונים


מצרכים:

לסלט –

3 כפות שקדים מולבנים קלויים קלות במחבת

3 כפות שומשום

1 צרור עלי טרגון (עלים בלבד)

1 צרור רשאד (עלים וגבעול)

1 צרור עלי נענע (עלים בלבד)

1 צרור עלי ריחן (עלים בלבד)

1 צרור פטרוזיליה (עלים וגבעול)

2 רימונים מפורקים לגרגרים

1 חבילת בצל ירוק (החלק הירוק בלבד)

 

לרוטב –

1/2 כוס שמן זית

5 כפות רכז רימונים

2 שיני שום קצוץ

1/4 כוס מיץ מלימון טרי

מלח, פלפל שחור גרוס, סוכר – לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל חומרי הרוטב לצנצנת סגורה, מערבבים היטב ויוצקים מעל העלים.

זורים מעל תרמילי הרימונים ואת השקדים המולבנים.