בית מתכונים מנות פתיחה קבבוני אנטיאס

קבבוני אנטיאס

 

 

קבבוני אנטיאס

מצרכים

500 גר' פילה אניטיאס טחון

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום כתושות

4 כפות פטרוזיליה קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

1 כף אבקת מרק בצל

 

לסלטון

1 חב עלי מקרו בזיליקום

25 עגבניות שרי חצויות

6 צנוניות פרוסות דק  עם הקליפה

4 בצל ירוק קצוץ לאלכסונים כולל החלק הירוק

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

מעט שמן זית

שומשום שחור- לקישוט המנה

טחינה ירוקה

1 כוס טחינה גולמית

1 כוס מים

2 שיני שום כתושות

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

מיץ מחצי לימון

מלח פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה

את מצרכי הקבבונים מערבבים במקסר עם וו הקיי כ 5 ד'

מניחים למנוחה כשעה

במכשיר של קציצות פלאפל יוצרים קציצות קטנות

מחממים מעט שמן במחבת פסים ומטגנים את הקבבונים משני הצדדים

 

הכנת הסלט

מערבבים בקערה את כל המצרכים ומניחים בצד

 

הכנת הטחינה

במעבד מזון מעבדים לקרם חלק את כל המצרכים

טועמים ומתקנים תיבול

הרכבת המנה

בצלחת עגולה או מאורכת מסדרים תלוליות של הסלט מזלפים מעט טחינה ומסדרים מעל כל תלולית 3 קבבונים

מפזרים שומשום שחור ומגישים