מרק עוף

   מרק מסורתי

מצרכים:

1 עוף חתוך למנות רצויות

4 גזרים

1 בצל

4 גבעולים סלרי אמריקאי

4 שיני שום (לא חייב)

1 תפ"א מקולף

1 שורש

מלח פלפל לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

 אופן ניקוי העוף:

הרתיחי סיר עם מים והכניסי את העוף החתוך עד שיכוסה במים ובשלי כשתי דקות

הוציאי מהמים שטפי היטב ונקי מנוצות הניחי בצד.

 אופן הכנת המרק:

קלפי את כל הירקות ושטפי היטב

מלאי סיר עם מים הכניסי את כל הרכיבים כסי במים ושימי לבשל  לאחר רתיחה ראשונה טבלי את המרק לפי הטעם

בשלי כשלוש שעות על אש נמוכה

.