בית מתכונים מרקים מרק כתומים

מרק כתומים

 

מרק כתומים

מצרכים

2 בצלים חתוכים ל4

5 שיני שום

1 שורש פטרוזליה

1 שורש סלרי

3 בטטות

500 גר' דלעת

4 גזרים

1/3 כוס שמן זית

מלח פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה

בסי מתאים יש לטגן עד להשחמה את הבצלים

להוסיף את שיני השום ולטגן קלות

להוסיף את שאר הירקות כשהם חתוכים גס לתבל

לכסות במים ולבשל שעה וחצי על אש נמוכה

לטעום ולתקן תיבול

לקרר ולטחון בבלנדר מוט

המרק מעולה בהקפאה