בית מתכונים מרקים מרק ירקות ועצמות עוף

מרק ירקות ועצמות עוף

 

 

vegmarak

מצרכים:

1 ק"ג עצמות עוף

 

לתיבול:

6 שיני שום

1 ראש סלרי

1 שורש פטרוזיליה

3 עלי דפנה

1 בצל יבש

6 מקלות סלרי

1 פלפל ירוק בהיר

 

לירקות  הקישוט:

 4 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

2 קולרבי חתוך לקוביות קטנות

3 צנון חתוך לקוביות קטנות

3 זוקיני חתוכים לקוביות קטנות

4 מקלות סלרי חתוכים לקוביות

מלח פלפל שחור גרוס טרי

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף

 

אופן ההכנה:

 בסיר מתאים הניחו את העצמות והביאו לרתיחה. (א ם יש רשת  מיוחדת אפשר להכניס אליה את העצמות)

להסיר את הקצף 3 פעמים ולהוסיף את ירקות התיבול בשקית מרשת

לבשל לרתיחה להניח ולבשל בבעבוע עדין כ- 3 שעות.

לאחר שהמרק מוכן יש להוציא את הרשת עם העצמות ואת הרשת עם התיבול.

להוסיף את הירקות לקישוט ולבשל שעה נוספת או עד שהירקות רכים.