מוס קרם שמנת

 מוס קרם שמנת עם קולי פסיפלורה ופירות טרופיים

מצרכים

מוס:

800 גר' גבינה

20 גר' ג'לטין

80 גר' קירש (ברנדי 777)

160 גר' אבקת סוכר

800 גר' שמנת מתוקה

קולי פסיפלורה:

150 CC מים

150 גר' סוכר

15 גר' ג'לטין

200 גר' מיץ פסיפלורה

אופן ההכנה

מוס:
מערבבים את השמנת החמוצה עם 60 גר' קירש (ברנדי 777) ממיסים את הג'לטין בקירש הנותר ומאחדים עם השמנת טורפים עד לקבלת מסה הומוגנית

מקציפים את השמנת עם הא. סוכר ומאחדים את שתי המסות עד לקבלת מסה הומוגנית

בתבנית שקעים מזלפים את המוס  כמעט עד לקצה משאירים כ 0.50 ס"מ לקולי. ומקפיאים לשעתיים

קולי פסיפלורה:
מחממים את המים עם הסוכר ומביאים לרתיחה מסירים מהאש ומוסיפים מיץ פסיפלורה וג'לטין מניחים את הקולי מעל הגבינה שזילפנו  לתבנית  השקעים . ומפזרים את הפירות הטרופים

מקפיאים לכמה שעות

פרות אקזוטיים:
אננס, קיווי, אפרסמון, אפרסק משומר, פפאיה, פרות יער