בית מתכונים מנות אחרונות מוס גבינה אישי

מוס גבינה אישי

 

מצרכים

1 ק"ג גבינת שמנת

300 גר' א סוכר

2 אינסטנט וניל

2 מיכלים שמנת מתוקה מוקצפת

200 גר' שוקולד לבן מומס

1/2 מיכל שמנת מתוקה

50 גר' חמאה מומסת

לבסיס

200 גר' עוגיות טחונות

100 גר' חמאה מומסת

 

אופן ההכנה

מערבבים היטב גבינה עם א סוכר ואינסטנט וניל למסה אחידה

מקפלים אל תוך המסה את השמנת המוקצפת

ממיסים שוקולד ומערבבים עם  שמנת מתוקה למסה חלקה מוסיפים חמאה ומערבבים למסה הומוגנית

מאחדים עם המוס גבינה

יוצקים את המוסים לכוסות ח"פ עש לחצי מהגובה

מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת ומפזרים מעל המוס לכיסוי מלא

מעבירים למקפיא ללילה

מוציאים ומפשירים כחצי שעה

הופכים מעל צלחת הגשה מקשטים בפרחי מאכל ומגישים מיד