עלי סיגר

עלי סיגר במלית אגוזים

 

מצרכים

1 חב עלי סיגר

שמן לטיגון עמוק

1 חלבון ביצה

100 גר' אגוזי מלך  טחונים

200 גר' אבקת סוכר

1 שקית אינסטנט וניל

1/2 כוס מים רותחים

 

לרוטב

100 גר' שוקולד מריר

100 מ"ל  קצפת צמחית

1/2 כוס מים

1/3 כוס ברנדי 777

 

אופן ההכנה

הכנת המלית

את כל המצרכים שמים במעבד מזון ומעבדים למסה חלקה

ממלאים את עלי הסיגר ומגלגלים. סוגרים עם הברשה של חלבון ומניחים למנוחה של חצי שעה

מחממים שמן במחבת ומטגנים עד  להשחמה

 

הכנת הרוטב

מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המצרכים מלבד האלכוהול לקרם חלק

 

ההגשה

בכוסית קטנה שמים מעט מהרוטב וליד מניחים 2 -3 סיגרים ומגישים