בית מתכונים מנות אחרונות מוס גבינה בכוסות

מוס גבינה בכוסות

מוס גבינה אישי בכוס על מצע מחית פירות אדומים...

musgvina

 

מצרכים:

2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות....)

 

למלית:

לגבינה:

500 גר' גבינה 5% שומן

1 שקית אינסטנט וניל

150 גר' אבקת סוכר

250 מ"ל שמנת מתוקה 36% שומן מוקצפת לקצף רך

 

לפירורים קריספיים:

100 גר' קמח

100 גר' חמאה

100 גר' שקדים מולבנים טחונים

100 גר' סוכר

 

אופן ההכנה:

הכנת המוס:

את הגבינה האינסטנט והא סוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה

לטעום ולתקן תיבול

להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה

להניח במקרר לשעה

 

הכנת הפירורים לציפוי:

את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים

לאכסן בקופסא פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה

 

הרכבת המנה:

בכוסות מיני יש לשים כף ממלית הפרי האדום

מעל לזלף בנדיבות מוס גבינה

לפזר פירורים אפויים מעל ולהגיש