בית מתכונים חלבי רוקוטקרומפלי

רוקוטקרומפלי


החומרים:

 תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה. רכים אבל לא מדי.
ביצים קשות
שמנת חמוצה
גבינה קשה [אפשר צהובה פשוטה]
מלח פלפל.

לטוסטר אובן 4 תפוחי אדמה בינוניים ו3 ביצים.


ההכנה:
פורסים את תפוחי האדמה והביצים.
משמנים תבנית, שכבה ראשונה שמים את עיגולי תפוח האדמה. שכבה שניה שמים ביצים פרוסות. שכבה שלישית שמים את התפוחי האדמה הנותרים.

מערבבים בקערה: שמנת חמוצה [אפשר לשדרג לשמנת לבישול- אבל המקור זה חמוצה] גבינה צהובה מגוררת, מלח, פלפל, ומעט פפריקה [בשביל הצבע, ממש לא חייבים]. שופכים את תערובת הגבינות על התבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני לכ 25 דקות או עד שהגבינות נראות קשות וטיפה אדמדם.