בית מתכונים חלבי קרואסונים במילוי פטריות וגבינה

קרואסונים במילוי פטריות וגבינה

 

מצרכים

5 עלים של בצק מלווח או חצי קג' בצק עלים

2 בצלים קצוצים

1 סלסלת פטריות קצוצות

100 גר' גבינת מוצרלה מעושנת

100 גר' גבינה צהובה

מלח פלפל ואגוז מוסקט

50 גר' צנוברים

1\2 כוס שמנת מתוקה

 

אופן ההכנה

  1. אדי את הבצל עד להשחמה הוסיפי את הפטריות
    והמשיכי לטגן עוד מעט טבלי הסירי מהאש והוסיפי את שאר החומרים
  2. חיתכי כל עלה של מלוח ל 4 משולשים ומלאי כמו קרואסונים
  3. חממי תנור ל- 200 מעלות ואפי עד להשחמה