בית מתכונים חלבי פשטידות גבינה אישיות עם מוס גסינה

פשטידות גבינה אישיות עם מוס גסינה

 

 

pashtidagvina

מצרכים:

1 חב' פסטה מסולסלות מבושלת לפי הוראות היצרן

750 גר' גבינת שמנת

2 כוסות א סוכר

1 שקית אינסטנט וניל

3 ביצים

 

לציפוי:

250 גר' גבינת שמנת

100 גר' א סוכר

1 מיכל שמנת מתוקה מוקצפת עם  שקית אינסטנט וניל

 

לקישוט:

20 יח' איטריות לא מבושלות

1 חלבון ביצה

1/2 כוס סוכר

 

אופן ההכנה:

בקערה יש לערבב את הגבינה האבקת  סוכר האינסטנט והביצים .

אל קערת הגבינה יש להוסיף את האטריות המבושלות ולערבב

בתבניות קאפ קייק מיני מסיליקון יש למלא עם מסת הגבינה והאטריות

להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ולאפות עד להשחמה

לצנן ולהכין את המוס גבינה

להקציף שמנת עם אינסטנט לקצף יציב אך לא מאוד קשה.

להוסיף את הגבינה והאבקת סוכר ולהמשיך לטרוף  במהירות בינונית עד לקבלת

מסה  סמיכה ויציבה

 

הכנת הקישוט:

יש לרפד תבנית אפיה בנייר אפיה

לצפות את האטריות בחלבון ביצה לפזר סוכר ולהפריד את האטריות

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שמשחים

 

הרכבת המנה:

מעל צלחת הגשה יש לסדר את הפשטידות. מעל יש לזלף בנדיבות מוס גבינה ולקשט בתות וקרנים מהאטריות האפויות