חלת בצל

חלה מבצל. מקורי כבר אמרנו?

 


 

מצרכים:

חצי כוס שמנת מתוקה או ריצ'

שתי ביצים

שתי כפיות מחוקות של סוכר

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל לבן

750 גרם בצל פרוס מופרד לטבעות

כוס ושלושת רבעי קמח

שמן לטיגון עמוק

 

אופן ההכנה

  1. טורפים בקערה את השמנת הביצים המלח והפלפל
  2. מוסיפים את טבעות הבצל ומערבבים היטב
  3. מוסיפים קמח ומערבבים היטב בכף עץ
  4. מחממים בסיר טיגון עם רשת, שמן עד לגובה של כמחצית מהסיר שופכים את כל התערובת ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
  6. מגישים חם.