בית מתכונים שונות מוזלי פרווה

מוזלי פרווה

 

מוזלי פרווה

מצרכים לגרנולה

3 כוסות שיבולת שועל

1 כוס  שיבולת שועל טחון

1/2 כוס גרעיני חמניה

1/2 כוס שומשום

1 כוס שקדים פרוסים

1/2 כוס קוקוס

1 כוס פירורי שוקולד

 

מערבבים ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות חצי שעה

מערבבים כל 10 ד'

 

כשמוכן מוסיפים

1 ביצה מקושקשת

1/2 כוס שמן

1/2 כוס דבש

2 כפות סוכר וניל

 

לשפוך מעל  התערובת ולערבב היטב ולשטח

לאפות 15 ד' נוספות ולצנן

 

לקרם וניל

500 מ"ל קצפת צמחית

1 אינסטנט וניל צרפתי

1 סלסלה תותים חתוכה ל 4

 

אופן ההכנה

הכנת הקרם וניל

בקערה יש לשים את כל המצרכים ולטרוף עד להסמכה לא יותר מדי. המרקם צריך להיות של יגןרט סמיך

הרכבת המנה

בכוס קטנה יש לשים כף מהתותים מעל לשפוך עד 3/4 מהגובה ומעל לצפות בגרנולה

להגיש מיד