בית מתכונים דגים סול בבלילה מוגש על ירקות מוקפצים

סול בבלילה מוגש על ירקות מוקפצים

 

 

shipudeysol

מצרכים:

 6 מנות פילה סול

 

לבלילה:

 1 כוס קמח

2 ביצים

2 שיני שום כתושות

מלח פלפל שחור גרוס טרי

1/2 כפית אבקת אפייה

שמן לטיגון

 

לירקות:

 5 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות

2 בצלים פרוסים

מלח פלפל שחור גרוס טרי

3 שיני שום פרוסות

 

אופן ההכנה:

 הכנת הירקות:

 מאדים בצל עד להשחמה מוסיפים שום ומטגנים קלות מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך כדי ערבב עד להתרככות של הירקות כ 20 ד'

מתבלים במלח פלפל וטועמים ומתקנים תיבול

 

הכנת הסול:

 בכלי מערבבים את מצרכי הבלילה

מחממים שמן במחבת וטובלים את הדג בבלילה ומטגנים להשחמה משני הצדדים.

 

להגשה:

 חותכים את המנה ל- 2 מגלגלים ומשפדים על שיפוד.

מניחים תלולית של ירקות ומעל שיפוד דג

מגישים מיד.