בראוניז

בראוניז שוקולד לפסח

 

מצרכים

3/4 כוס שמן

200 גר' שוקולד

5 ביצים מופרדות

1 כוס קמח תפו"א

1 שקית אינסטנט שוקולד

1 כף קפה נמס

1/2 כוס אבקת שקדים

1/2 שקית א.אפיה

 

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד שמן וקפה לקרם חלק

מקציפים ביצים שלמות עם סוכר

מקפלים אל הביצים את תערובת השוקולד  ומערבבים לקבלת קצף שוקולדי אחיד

מקפלים את היבשים ומעבירים לתבנית מאפין נמוכה

אפיה של 20 ד או עד שקיסם יוצא יבש

מעולה בהקפאה