פאי תפוחים

 

 

mus

לבצק
300 גר' קמח
200 גר' מרגרינה
100 גר' א. סוכר
1 ביצה שלמה


מילית
4 תפוחי גרנד קלופים וחתוחים לקוביות
1/2 כוס סוכר חום
60 גר' מחמאה
2 כפות ליקר קלבדוס
מקל וניל חצוי לאורכו


אופן ההכנה
מכינים בצק  ושמים למנוחה במקרר
מכינים מילוי
ממיסים את המרגרינה עד להשחמה .
מוסיפים את הסוכרהתפוחים והמקל וניל משיכים בטיגון ערבוב עד להשחמה. 
מרפדים תבנית לפאי בקוטר 24 סמ' בבצק ,שופכים את המילית להוציא את המקל וניל
מלמעלה עם הבצק הנותר עושים שתי וערב
מברישים בביצה טרופה וכף דבש
אופים כ 40 דק' בחום של 180 מעלות או עד להשחמה