קרם פטיסייר

מצרכים

 

¾ כוס סוכר

 

2 חלמונים

 

2 כפות שטוחות קמח

 

¾ כוס חלב

 

1 מקל וניל

 

20 גר' חמאה

 

 

אופן ההכנה

 

טרפי את החלמונים והסוכר עד שילבינו הוסיפי את הקמח והמשיכי לטרוף

 

הביאי לרתיחה את החלב השמנת והוניל ושיפכי אל תערובת החלמונים באיטיות ותוך כדי טריפה .

 

העבירי את הקרם חזרה אל הסיר ובשלי על אש נמוכה תוך כדי טריפה  עד לרתיחה קלה הסירי מהאש הוסיפי את החמאה וערבבי עד להמסת החמאה

 

מלאי כל טארטלית בקרם

 

הקציפי 4 חלבונים 5 כפות סוכר ו1 כף קמח לקצף נוקשה והזליפי על הקרם הכניסי אל התנור ואפי כמה דק' עד להשחמה קלה .