בית מתכונים עוגות ועוגיות טארט קרם פסיפלורה עם פירות יער

טארט קרם פסיפלורה עם פירות יער


בצק פריך

240 גר' מרגרינה בטעם חמאה

100 גר' א. סוכר

100 גר' א. שקדים

70 גר' ביצים (כ-3 ביצים מס' 3 )

400 גר' קמח

מילוי קרם פסיפלורה

200 גר' ביצים

150 מ"ל פסיפלורה

2 כפות מיץ לימון

170 גר' סוכר

250 גר' מרגרינה רכה

להגשה פירות יער עם עלי נענע

 

אופן ההכנה

מערבבים את החמאה עם הסוכר ומוסיפים א. שקדים א"כ את הביצים ומוסיפים את חצי כמות הקמח מערבבים הייטב ומוסיפים את החצי הנותר מערבבים לבצק רך ולא דביק

מאחסנים ללילה במקרר

הכנת הקרם: מעל בן מרי טורפים את הביצים המיצים והסוכר עד להסמכת הקרם מעבירים לאמבטמים קרים עם קוביות קרח מוסיפים את החמאה מערבבים היטב ומצננים

מזליפים מעל העלה האפוי ומקשטים עם פירות יער ועלי נענע