עוגיות פרג

 

מצרכים

200 גר' גבינת קשקבל

200 גר' חמאה

יוגורט אחד

420 גר' קמח (שלוש כוסות)

כפית מלח אחת

רבע כפית פלפל שחור

שתי כוסות פרג לפיזור

 

אופן ההכנה

1. מגרדים את גבינת הקשקבל לקערת מעבד המזון

2. מוסיפים את שאר החומרים, מלבד הפרג.

3. מערבבים לבצק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לחצי שעה במקרר

4. מרדדים לעלה  ומפזרים פרג בצפיפות ושוב מרדדים כדי להטמיע את הפרג בבצק

5. חותכים לרצועות ארוכות

6. מחממים תנור ל- 170 מעלות

7. מרפדים תבנית אפייה בניר אפייה

8. מעבירים את פיסות הבצק ואופים עד להשחמה

 

ניתן לשמור בכלי סגור כשבוע