פאי דובדבנים


מצרכים לבצק

100 גר' חמאה רכה

50 גר' א סוכר

מעט סוכר וניל

1 חלמון ביצה

קליפת לימון מגוררת

1 כוס קמח

 

מלית

100 גר' חמאה

70 גר' א סוכר

מעט סוכר וניל

50 גר' שקדים

1 כף קמח

לדובדבנים

1 צינצנת דובדבנים

1 כף קורנפלור

 

לפירורים

50 גר' מחמאה

2 כפות סוכר

3/4 כוס קמח

 

אופן ההכנה

מחמרי הבצק הכיני בצק ועטפי בניילון נצמד והניחי במקרר לחצי שעה

את חמרי המילית שימיט במעבד מזון ועברי לקרם סמיך

הרכבת העוגה

הוציאי את הבצק ורדדי לעובי של0.5 מ"מ ורפדי תבנית לפאי בקוטר 22 ס"מ

מרחי את הקרם שקדים

סנני את צנצנת הדובדבנים וערבבי עם קורנפלור

סדרי את הדובדבנים מעל הקרם

את מצרכי הפירורים הניחי בקערת המערבל וערבבי לפירורים בגודל אחיד

פזרי אותם מעל הדובדבנים

חממי תנור לחום של 175 מעלות

אפי עד להשחמה

הפאי מעולה בהקפאה