בית מתכונים בשרי רולדת תפוחי אדמה במלית כבדים

רולדת תפוחי אדמה במלית כבדים


החומרים

מצרכים לרולדה:

3 תפוחי אדמה  בינוניים מגורדים דק

3 ביצים

3 כפות קמח תפו"א

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק

מלח פלפל לפי הטעם

1/3 כוס שמן

 

מצרכים למלית:

חצי ק"ג כבדים צלויים

4 בצלים קצוצים מטוגנים להשחמה

מלח פלפל פפריקה מתוקה

אפשרות להוסיף חתיכות פרגית מטוגנות

 

אופן ההכנה

טרפי את הביצים והוסיפי את כל המרכיבים ערבבי היטב

חממי תנור ל180 מעלות

רפדי תבנית 30 על 40  בניר אפיה

העבירי את המסה אל התבנית ואפי כ 20 ד' או עד להשחמה

מתקבלת רולדה בעובי של כ 3 ס"מ

ערבבי את חמרי המילית רצוי את הכבדים לחתוך לחתיכות קטנות

הוציאי את הרולדה צנני מעט והפכי אותה מעל ניר אפיה אחר

פזרי בצורה שווה את המילית וגלגלי מיד הדקי היטב

פרסי לפרוסות והגישי מיד

פזרי מעל שקדים פרוסים מטוגנים קלות