בית מתכונים בשרי רולדת עוף בשני צבעים

רולדת עוף בשני צבעים


החומרים

ק"ג  שוק הודו טחון

1/2 ק"ג  חזה עוף טחון

4 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה

מלח פלפל

4 כפות קמח תפו"א

4 תפו"א מבושלים ללא קליפה

 

אופן ההכנה

לכל מסה של בשר טחון הוסיפי חצי מהבצל המטוגן 2 תפו"א מבושלים ומעוכים 2 כפות קמח תפו"א

ערבבי כל מסה למסה חלקה

שטחי ניר אפיה ושטחי מסה אחת ישרי לצורת מלבן והקפיאי לחצי שעה

אחר חצי שעה  הוציאי מהמקפיא ושטחי את המסה השנייה והקפיאי שוב לחצי שעה

לאחר חצי שעה הוציאי וגלגלי רולדה הדקי היטב ועטפי בניילון נצמד והעבירי למקפיא ללילה

לאחר לילה מלאי מים בסיר הוסיפי כף מלח כשרתח העבירי את הרולדה ובשלי כחצי שעה

לאחר מכן בשלי את הרולדה בכל מרידה שהיא

קררי ורק אז פרסי