בית מתכונים בשרי עוף באפונה

עוף באפונה


החומרים

1 עוף חתוך למנות

1 שקית אפונה קפואה

2 בצלים חתוכים לקוביות

מעט שמן

מלח פלפל

1 סלסלת פטריות

 

אופן ההכנה
  1. אדי את הבצלים עד להשחמה הוסיפי את הפטריות והמשכי לאדות עוד מעט.
  2. הוסיפי את העוף הנקי המליחי ופלפלי הוסיפי כחצי כוס מים
  3. הביאי לרתיחה כסי ובשלי על אש נמוכה כשעתים בדקי מדי פעם את מצב הנוזלים.
  4. כאשר העוף מוכן הוציאי אותו ושימי שקית אפונה החזירי את העוף ובשלי עוד כחצי שעה
  5. הגישי עם פירה או אורז