נקניק

נקניק עוף ביתי

1/2 ק"ג חזה עוף

1/2 ק"ג פרגית עוף

3 בצלים מטוגנים  עד להשחמה

1 כוס פקאנים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס טרי

2 שיני שום

3 כפות פטרוזליה קצוצה

 

אופן ההכנה

במעבד מזון שמים את כל המצרכים מלבד הפקאנים וטחנים כ 6-7 ד' למחית חלקה  מוסיפים את הפקאנים ומערבבים ידנית

מחלקים לחלקים של 100 גר' ומגלגלים לגליל בקוטר 3 ס"מ ועוטפים בנילון נצמד  ומעבירים למקפיא ללילה

מביאים לרתיחה סיר עם מים וכפית מלח ומעבירים את הנקניקים  ומבשלים 5 דקות בלבד מצננים ומסירים את הניילון נצמד

במחבת משומנת קלות מטגנים את הנקניקים מכל הצדדים להשחמה קלה

פורסים ומגישים