קנלוני

קנלוני לפסח

 

מס' מנות:  6-8

דרגת קושי: בינונית

 

מצרכים

לאטריות

4 ביצים

3 כפות קמח תפוחי אדמה

מעט מלח

פלפל שחור גרוס טרי

1 כפית סוכר

1/3 כוס שמן

1 כוס מים

 

למלית

250 גר' חזה עוף טחון

2 בצלים מטוגנים עד להשחמה

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

2 כפות סוכר

 

לרוטב

500 גר' רסק עגבניות

1/3 כוס שמן

2 כוסות מים

מלח פלפל שחור גרוס טרי

4 כפות סוכר

 

אופן ההכנה

ראשית הכנת הפסטה

מערבבים את כל המצרכים למסה אחידה וחלקה

מטגנים קרפים דקים עד להשחמה

 

מלית

מערבבים את מצרכי המלית וממלאים את הקרפים מגלגלים   ומסדרים בתבנית

 

הכנת הרוטב

במעבד מזון מערבבים את כל המצרכים לרוטס חלק טועמים ומתקנים תיבול

שופכים מעל הקרפים הממולאים ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות ואופים כ 40 ד' או עד להשחמה קלה

המאפה מעולה בהקפאה