בית מתכונים בשרי גולש פטריות ופרגיות

גולש פטריות ופרגיות

 

 

מצרכים

6 מנות פרגית (הירך ללא עצמות)

1 סלסלה פטריות שמפניון

1 סלסלה פטריות שיטאקי

2 בצלים פרוסים

5 בצלים ירוקים חתוכים לאלכסונים

2 כפות אבקת מרק בטעם עוף

1 כוס מים

מלח פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן ההכנה

את מנות הפרגית יש להמליח ולפלפל ואז לטגן קלות משני הצדדים

לקרר ולחתוך לקוביות קטנות ולהניח בצד

את הפטריות יש לשטוף לקצוץ קטן ולטגן להשחמה

בסיר יש לטגן את הבצלים עד להשחמה להוסיף את הפרגיות המטוגנות ואת הפטריות ואת הבצל הירוק

להוסיף את אבקת המרק בטעם עוף   ואת שאר התבלינים ולבשל שעה

לטעום ולתקן תיבול