בית מתכונים בשרי נתחוני עוף באפונה וסלרי

נתחוני עוף באפונה וסלרי

 

נתחוני עוף באפונה וסלרי

מצרכים

500 גר' חזה  עוף חתוך לחתיכות בגודל 3 על 3

1 כפית מלח

5-6 מקלות סלרי קצוץ דק

1 כוס סלרי שורש קצוץ דק

500 גר' אפונה קפואה

מלח פלפל שחור גרוס טרי

1 כוס ציר עוף

1/3כוס רוטב  סויה

 

אופן ההכנה

ראשית חולטים את נתחי העוף

לאחר שהעוף החליף את צבעו ללבן יש לסנן מהנוזלים .

במחבת ווק יש לטגן קלות את 2 סוגי הסלרי עד להשחמה.

להוסיף את האפונה ולטגן עוד עמה ד'

להוסיף את נתחי העוף לתבל ולהוסיף 1/2 כוס מים

להביא לרתיחה לכסות ולבשל  כשעה

להגיש עם פירה תפוחי אדמה