בית מתכונים בשרי נתחוני פרגית וטבעות בצל

נתחוני פרגית וטבעות בצל

 

 

נתחוני פרגית  וטבעות בצל בטמפורה

מצרכים

6 מנות של פרגית (ירך ללא עצמות) כל מנה חתוכה  ל 4

5 בצלים פרוסים לטבעות

 

לבלילת הטמפורה

1/3 כוס רוטב  סויה

2 שיני שום כתושות

2 ביצים

1 כפית א מרק בצל

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

3 כפות עירית קצוצה

3 כפות קמח תופח

 

אופן ההכנה

את נתחוני העוף יש לחלוט בסיר עם מים וכפית מלח . חליטה של 5 ד'

לסננן ולהכין את המשרה

לערבב בקערה את כל המצרכים  להעביר את הניתחונים החלוטים ולערבב היטב

להשרות כשעה

להכין בלילה נוספת ולהניח בה את טבעות הבצל

לפני ההגשה יש לחמם שמן חצי עמוק במחבת כשהשמן חם ולטגן עד להשחמה

להגיש מעל נבטי חמניה