בית מתכונים בשרי נתחוני עוף ופערפל

נתחוני עוף ופערפל

 

 

נתחוני עוף ופערפל

מצרכים

500 גר' חזה עוף חתוך לרצועות  בגודל  אצבע

2 בצלים קצוצים

1 כפית מלח

1 כף פפריקה מתוקה

קורט פלפל שחור גרוס טרי

1/2 כפית כמון

1 כף אבקת מרק בטעם בצל

1 חב' פערפל +1 כפית מלח

4-5 גבעולים של בצל ירוק קצוץ גם החלק הירורק

4-5 כוסות מים לחליטת העוף

 

אופן ההכנה

ראשית חולטים את רצועות חזה העוף עד שמלבינות מסננים ושומרים את הנוזלים

במחבת עמוקה מטגנים את  2 סוגי הבצלים  עד להשחמה קלה

מוסיפים את חזה העוף החלוט ומערבבים תוך כדי טיגון

מתבלים ומערבבים

מטגנים כ 5 ד'

מוסיפים 1 כוס מי בישול של חליטת העוף ומבשלים 20 ד' בדיוק

מוסיפים את הפתיתים והמלח ומביאים לרתיחה

מוסיפים את שאר מי הבישול ומערבבים

מביאים לרתיחה ומכסים

מבשלים 20 ד' נוספות מכוסה ומערבבים מדי פעם

טועמים ומתקנים תיבול

משאירים מכוסה עוד כ 20 ד'

מגישים מיד