כתף בשיני שום ובצל
מצרכים
1 נתח כתף
1 ראש שום קלוף
למרינדת ההשריה
1 כוס שמן זית
2 כפות גרגירי חרדל
1/2 כוס יין לבן
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כפית כמון
3-4 עלי דפנה
אופן ההכנה
מרפדים תבנית בגודל המתאים לנתח בבצל ושיני שום
את מצרכי המרינדה מערבבים ומורחים את הנתח תוך כדי עיסוי
מחממים תנור ל 250 מעלות מניחים את הנתח מעל הבצלים והשום ואד המרינדה שנותרה שופכים מעל
צולים את הנתח ללא כיסוי מכל צידיו
מכסים ואופים כ שעתים נוספות
מקררים פורסים ומחממים לפני ההגשה
אפשר לקראת סוף האפייה להוסיף 2 סלסילות פטריות ולאפות עוד חצי שעה