בית מתכונים בשרי כתף בשיני שום ובצל

כתף בשיני שום ובצל

 

 

כתף בשיני שום ובצל

מצרכים

1 נתח כתף

1 ראש שום קלוף

 

למרינדת ההשריה

1 כוס שמן זית

2 כפות גרגירי חרדל

1/2 כוס יין לבן

מלח פלפל שחור גרוס טרי

1/2 כפית כמון

3-4 עלי דפנה

 

אופן ההכנה

מרפדים תבנית בגודל המתאים לנתח בבצל ושיני שום

את מצרכי המרינדה מערבבים ומורחים את הנתח תוך כדי עיסוי

מחממים תנור ל 250 מעלות מניחים את הנתח מעל הבצלים והשום ואד המרינדה שנותרה שופכים מעל

צולים את הנתח ללא כיסוי מכל צידיו

מכסים ואופים כ שעתים נוספות

מקררים פורסים ומחממים לפני ההגשה

אפשר לקראת סוף האפייה להוסיף 2 סלסילות פטריות ולאפות עוד חצי שעה