פטה כבד

 

 

פטה כבד

מצרכים

500 גר' כבד צלוי

3 בצלים פרוסים

150 גר' חזה עוף

100 גר' מרגרינה

3  ביצים קשות

1/2  כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי

1 כפית פפריקה מתוקה

1/3 כוס שמן

 

אופן ההכנה

במחבת  עמוקה ורחבה יש לטגן תחילה את הבצלים עד להשחמה קלה

להוסיף את חזות העוף ולטגן עד להשחמה קלה מאוד

להוסיף את הכבדים ולתבל

להוסיף מרגרינה ולתגן תוך כדי ערבוב עד להמסת המרגרינה

להוסיף את הביצים ולטגן 5 ד' נוספות

לצנן ולטחון למחית חלקה את כל המסה של הכבדים

לשים מיד בפורמות רצויות אול לגלגל ללגליל בגודל הרצוי

לשמור בקרור ולהגיש קר