בית מתכונים בשרי שוקיים ברטטוי וספגטי

שוקיים ברטטוי וספגטי

 

שוקיים  ברטטוי וספגטי

מצרכים

10 שוקיים חלוטים ונקיים

 

לירקות

2 בצלים קצוצים

5 עגבניות קצוצות

1 גמבה קצוצה

2 גזרים קלופים וקצוצים

3-4 קישואים קלופים וחתוכים לקוביות

3 כוסות אפונה קפואה

1 כפית מלח

מעט פילפל שחור גרוס טרי

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף אבקת מרק בטעם בצל

 

לתוספת

1 חב' פסטה ספגטי מבושלת על דנטה

 

אופן ההכנה

בסיר עמוק וכבד מטגנים בצלים  עד להשחמה מוסיפים גמבה ומטגנים קלות מוסיפים גזר ומטגנים

מוסיפים את שאר הירקות ומביאים לרתיחה מתבלים ומערבבים מבשלים 20 ד'

טועמים ומתקנים תיבול

מסדרים מעל הירקות את השוקיים ומטביעים אותם בירקות

מביאים שוב לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה ומכוסה

כשהעוף מוכן מוציאים את השוקיים ומוסיפים את הפסטה מערבבים ומניחים מעל את השוקיים מביאים לרתיחה נוספת ומגישים