נוקדלי


מצרכים

2 כוסות קמח

1 ביצה

1/4 כוס שמן

1 כפית מלח

 

אופן ההכנה

בכלי עגול שימי קמח ביצה הוסיפי שמן ומלח והתחילי להוסיף בהדרגה מים

עד לקבלת בצק נוזלי הדגש הוא על בצק ולא בלילה

הרתיחי סיר עם 5 ליטר מים וכפית מלח

כשרתח הרכיבי את מכשיר הנוקדלי

העבירי אל הפיה 4 כפות גדושות מהבצק וגרדי על המכשיר עד שהבצק נגמר

הוציאי במסננת חורים את הנוקדלי והעבירי אל מסננת לפסטה  שטפי לעצירת הבישול

המשיכי כך עם כל הבצק

הגישי עם רוטב צלי

הנוקדלי מעולים בהקפאה אך חייבים לשמן אותם