בית מתכונים תוספות דואט כרובית וברוקולי

דואט כרובית וברוקולי

דואט כרובית וברוקולי פריכים בפונדו רוטב הקיסר

מצרכים

250 גר' ראשי כרובית חלוטים

250 גר' ראשים קטנים של ברוקולי חלוטים

למשרה

4 ביצים

2 שיני שום כתושות

1 כף אבקת מרק בטעם בצל

1 כוס רוטס הקיסר

מעט מלח

קורט פלפל שחור גרוס טרי

3 כפות קמח

1/2 כפית אבקת אפיה

לציפוי

2 כוסות פנקו

1 כוס שקדים פרוסים  מעוכים

 

אופן ההכנה

את מצרכי המשרה יש לערבב היטב ולהשרות בו את הכרובית והברוקולי לשעה

לפני ההגשה לערבב את הפנקו עם השקדים

לחממם  בסיר שמן עמוק

לטבול את ראשי הכרובית והברוקולי בציפוי ולטגן עד להשחמה

להגשה יש לשים מעל מגש בגודל  המתאים קערה עם רוטב הקיסר ומסביב לסדר את פרחי הכרובית והברוקולי לאחר הטיגון

להגיש עם שיפודי יקיטורי